Educació 360 a la nostra ciutat

L’Educació 360 proposa dissenyar una educació sense límits: ni d’espais, ni de temps, ni econòmics, ni socials. Es tracta d’una educació connectada que, a partir del treball conjunt de la comunitat, sigui capaç d’oferir propostes educatives a tots els infants i adults dins i fora de l’escola, avançant cap a l’equitat.

La col·laboració de tots els agents educatius de la comunitat, amb un mateix objectiu i full de ruta,  multiplica les oportunitats d’aprenentatge i redueix les desigualtats educatives en el territori. Quan el museu, l’escola, el poliesportiu, l’escola de música, l’associació de teatre, les extraescolars… es connecten i creen un autèntic ecosistema educatiu, amplien de ben segur el futur dels ciutadans.

Una peça fonamental en aquest ecosistema educatiu és el govern local, perquè té al seu abast la capacitat de coordinar els diversos recursos de la comunitat i pot garantir l’accés a tothom a l’hora de realitzar un munt d’activitats.

És per això que des de l’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols hem endegat aquest any el PROJECTE EDUCACIÓ 360, per tal de convertir el dret a aprendre en política pública i crear un ecosistema educatiu sòlid d’abast general, en què tothom s’hi senti representat.

Descarrega Acord d’adhesió a EDU 360